Jak zvýšíte výšku podlahového zvedáku?
Jak zvýšíte výšku podlahového zvedáku?

Video: Jak zvýšíte výšku podlahového zvedáku?

Video: Jak zvýšíte výšku podlahového zvedáku?
Video: Montáž podlahového topení RENOVA 2024, Smět
Anonim

Jediné, co musíte udělat, je odstranit stávající zvedák sedlo a zatlačte a zvedák prodlužovač výška požadujete. Když máte výška na místě namontovaný nástavec, stačí otočit podlahový zvedák jednotku a manévrujte s ní tak, aby zůstala pod automobilovou oblastí, kterou chcete výtah do výška a podporu.

V tomto ohledu, jak vysoko dosahuje podlahový zvedák?

Obvykle je maximální výška zdvihu kolem 16 palců vysoký dost na to, aby se většina aut dostala do vzduchu, ale nezapomeňte zkontrolovat, že zvedák výška bude fungovat s vaším autem.

Za druhé, stačí 2 tunový zvedák pro SUV? 2 tuny je limit bezpečného pracovního zatížení zvedák je hodnocen pro. S hmotností byste neměli mít žádný problém, ale obvykle je vozidlo s pohonem 4 kol poměrně vysoko nad zemí, takže malé zvedák obvykle není v plně vysunuté výšce příliš stabilní.

Za druhé, jak velký podlahový zvedák potřebuji?

Naše základní pravidlo je, že a podlahový zvedák musí být dimenzován alespoň na tři čtvrtiny celkové hmotnosti vozidla. Takže podle našeho pravidla jeden a půl tuny (3 000 liber) zvedák mohl zvednout auto, které váží až 4 000 liber-nebo dvě tchyně.

Jakou váhu může zvednout 2tunový podlahový zvedák?

Podlahový zvedák zvedá pouze část vozu. 1,5 tunový zvedák zvedne 3 000 liber! I kdyby to dal doprostřed a ne na podložku a náhodou zvedl polovinu hmotnosti auta 4' 000 lb (2 tuny) auto, které by mu zanechalo 1 000 liber.

Doporučuje: