Jaký olej dáváte do podlahového zvedáku?
Jaký olej dáváte do podlahového zvedáku?

Video: Jaký olej dáváte do podlahového zvedáku?

Video: Jaký olej dáváte do podlahového zvedáku?
Video: Kamna na vyjetý olej - плита со старым маслом из машины - Used oil stove 2024, Smět
Anonim

Jakýkoli standard hydraulický olej vhodné viskozity by měl fungovat stejně dobře. Jedna malá poznámka: Některá hydraulické zvedáky vyrobeno pro automobilový servis v šedesátých letech minulého století nebo před použitím automobilové brzdové kapaliny a hydraulické zvedáky té doby běžně měl obtisk typ štítky uvádějící buď „POUZE ATF“nebo „ Dělat NE použití ATF “.

Kromě toho, mohu použít motorový olej ve svém podlahovém zvedáku?

Hydraulický olej je druh hydraulické tekutina, ale ne všechny hydraulické kapaliny jsou oleje. Pokud nemáte přístup k hydraulický zvedák olej , vy může použít stroj olej nebo 10/20W lehký motorový olej v nouzi. Olej do automatické převodovky vůle fungovat také, pokud nemáte jiné možnosti.

Podobně, co lze použít jako náhradu za hydraulickou kapalinu? ATF nebo automatická převodovka tekutina , pro použití v automobilových automatických převodovkách funguje jako a hydraulická kapalina v autě a může být použito v jiných hydraulické systémy. Je specifikován v některých průmyslových aplikacích. Lehké motorové oleje nebo stroje olej (10/20W) lze použít jako náhradu za hydraulický olej.

Kromě toho kolik oleje dáte do hydraulického zvedáku?

V závislosti na značce a modelu zvedák , některé pojmou až půllitr tekutiny. Pomocí trychtýře naveďte kapalinu do válce. Náhrada za hydraulické kapalina je motor 5W-30 olej . Hydraulické tekutina by byla nejlepší, ale olej lze dočasně použít.

Kolik oleje dáte do podlahového zvedáku?

The olej hladina by měla být mezi 3/16 až 1/4 palce nad válcem na většině podlahový zvedák modely. Viz uživatelská příručka k vašemu podlahový zvedák aby byla zajištěna správnost hladiny a měření. Používejte pouze kvalitní hydrauliku olej na podlahu -nepoužívejte pravidelně olej produkty.

Doporučuje: