Je Burbank CA pojmenována po Lutheru Burbankovi?
Je Burbank CA pojmenována po Lutheru Burbankovi?

Video: Je Burbank CA pojmenována po Lutheru Burbankovi?

Video: Je Burbank CA pojmenována po Lutheru Burbankovi?
Video: Official video for 4140 Warner Blvd Burbank, CA 2024, Smět
Anonim

Ve Spojených státech existuje devět měst pojmenovaný Burbank „Ačkoli botanik Luther Burbank je ve svém adoptivním stavu dobře známý Kalifornie , město Burbank v údolí San Fernando je pojmenoval podle Dr. Nová zástavba byla otevřena 8. května 1887 a pojmenovaný na počest doktora Davida Burbank.

Stejně tak se lidé ptají, po kom je Burbank CA pojmenována?

Město bylo označováno jako „Krásné centrum města Burbank " na Rowan & Martin's Laugh-In a The Tonight Show v hlavní roli Johnnyho Carsona. Město bylo pojmenoval podle David Burbank , zubař a podnikatel narozený v New Hampshire, který zde v roce 1867 založil ovčí farmu.

Podobně, proč je Luther Burbank důležitý? Americký šlechtitel rostlin Luther Burbank (1849-1926) vytvořil mnoho druhů zahradních rostlin, obilí a ovoce. Byl populárně známý jako "čaroděj" kvůli proudu nových a vylepšených forem, které pocházely z jeho experimentální farmy.

Pokud jde o to, jaký vědec byl Luther Burbank?

botanik

Je Burbank považován za údolí?

San Fernando Údolí je urbanizovaný údolí v Los Angeles County, California, v metropolitní oblasti Los Angeles, definované horami Příčných rozsahů, které ji obklopují. Ostatní začleněná města v údolí jsou Glendale, Burbank , San Fernando, Hidden Hills a Calabasas.

Doporučuje: