Která je na autobaterii záporná?
Která je na autobaterii záporná?

Video: Která je na autobaterii záporná?

Video: Která je na autobaterii záporná?
Video: Takhle si zničíte autobaterii | bateriecepek.cz 2024, Smět
Anonim

Červená jeden je kladný (+), černý jeden je negativní (-). Nikdy nepřipojujte červený kabel k záporná baterie terminál nebo a vozidlo s mrtvým baterie.

Kromě toho, kde je záporný pól na autobaterii?

Pozitivní terminál je s největší pravděpodobností spojen s auta startovací/nabíjecí systém s červeným kabelem, který má znaménko plus. The záporný je připojen k motoru vozidlo a obvykle má znaménko minus.

A kolik stojí záporný kabel baterie? Průměrné náklady na a kabel baterie náhrada se pohybuje mezi 176 a 200 dolary. Práce náklady se odhadují mezi 67 a 85 dolary, zatímco díly mají cenu mezi 109 a 115 dolary. Odhad nezahrnuje daně a poplatky. Kdy byste chtěli odložit své auto ?

Následně se lze také zeptat, který bateriový terminál sundáte jako první?

Bezpečnost: Vždy odstranit a záporný kabel za prvé , potom kladný kabel. Když vy připojit baterie , připojte kladný konec za prvé . Takže pořadí je: Odstranit Černá, odstranit červená, připojit červená, připojit černá.

Jsou vývody autobaterie vždy na stejné straně?

Nějaký baterie velikosti jsou k dispozici s terminály ve dvou různých konfiguracích: 1) pozitivní vlevo a negativní vpravo, 2) negativní vlevo a pozitivní vpravo. Zakoupení nesprávné konfigurace může zabránit baterie aby se kabely nedostaly do svorky baterie.

Doporučuje: