Je WagonR k dispozici v CNG?
Je WagonR k dispozici v CNG?

Video: Je WagonR k dispozici v CNG?

Video: Je WagonR k dispozici v CNG?
Video: Suzuki wagon R 4WD hybrid в наличии в Липецке 2024, Smět
Anonim

Ano, Maruti Vůz R . je k dispozici s CNG +benzín a je dodáván s výbavou LXi a LXi Opt. Udávaná spotřeba paliva je 33,54 km/kg.

Když to vezmeme v úvahu, je Wagon R k dispozici na CNG?

Maruti tiše spustil dvoupalivový systém CNG možnost WagonR . K dispozici pouze v základním variantě, LXI CNG byla oceněna na Rs 4,84 lakh, zatímco LXI (O) CNG stojí Rs 4,89 lakh (obě ceny, ex-showroom Dillí). Palivová účinnost pro benzínové palivo je 22,5 kmpland pro CNG je 33,45 km/kg.

Následně je otázkou, jaká je kapacita nádrže vozu Wagon R CNG? The CNG varianta Maruti Suzuki Vůz R .přichází s 60 litry Objem palivové nádrže CNG která se měří jako náplň vody kapacita . Konkurenti Maruti Suzuki Vůz R jako Datsun Go, sourozenec Hyundai Santro Xingand, Maruti Suzuki Celerio, také přicházejí s kapacita palivové nádrže o objemu 35 litrů.

Co se týče tohoto, jaký je průměr vozu Wagon R CNG?

Podle ARAI, najetých kilometrů z Maruti Suzuki Vůz R . Varianta benzinu s automatickou převodovkou je 19 kmpl a pro manuální převodovku je verze 19 kmpl a pro CNG Varianta je 20 kmpl.

Co je LXI CNG?

Maruti Suzuki WagonR LXI CNG (O) má stejný seznam funkcí jako ostatní LXI varianta, ale je nabízena z výroby osazená CNG palivový systém. Je vybaven úplnými kryty kol, oběma bočními ORVM a nastavitelnými opěrkami hlavy předních i zadních sedadel. 998 ccm. cng.

Doporučuje: