Z čeho jsou vyrobeny Čelisti života?
Z čeho jsou vyrobeny Čelisti života?

Video: Z čeho jsou vyrobeny Čelisti života?

Video: Z čeho jsou vyrobeny Čelisti života?
Video: Pracuji v Soukromém muzeu pro bohaté a slavné. Hororové příběhy. Hrůza. 2024, Smět
Anonim

Tělo rozmetadla ML-32 je vydáno ze slitiny hliníku a píst a pístnice jsou vyrobeno z kovaná legovaná ocel. Když nastartuje přenosný motor, olej protéká sadou hydraulických hadic do hydraulického čerpadla uvnitř skříně stroje.

Také se zeptal, z čeho se vyrábějí Čelisti života?

Tělo rozmetadla ML-32 je vyrobeno z hliníkové slitiny a píst a pístnice jsou vyrobeno z kované legované oceli. Když je přenosný motor nastartován, olej protéká sadou hydraulických hadic do hydraulického čerpadla uvnitř krytu stroje.

Někdo se také může ptát, je používání čelistí života bezpečné? The Čelisti života jsou důležitým nástrojem v arzenálu každého hasičského sboru. Použitím hydraulické technologie, dokážou rychle, efektivně a bezpečně vyproštěné oběti uvězněné ve zdemolovaných autech.

Kromě toho, jak fungují čelisti života?

Aby hasiči vyprostili oběti nehod, mohou provést úlevu a otevřít střechu vozidla. Termín Čelisti života “označuje několik typů pístnicových hydraulických nástrojů známých jako frézy, rozmetadla a berany, které se používají k vypáčení vozidel účastnících se nehod, kdy může být oběť uvězněna.

Jak těžké jsou čelisti života?

48,1 libry

Doporučuje: