Kolik mechanici obvykle účtují za práci?
Kolik mechanici obvykle účtují za práci?

Video: Kolik mechanici obvykle účtují za práci?

Video: Kolik mechanici obvykle účtují za práci?
Video: #15 ▬ Jak vydělat peníze a jakou cenu si účtovat za kreativní práci 2024, Smět
Anonim

Většina nezávislých opraváren nabít mezi 70-90 USD za hodinu a většina prodejců nabít mezi 80 až 125 dolary za hodinu. Pokud najdete dobrou opravnu, které můžete důvěřovat dělat skvělá práce a poskytnou vám vynikající služby, pak jim rádi zaplatíte jejich sazbu a vezměte k nim svá auta, kdykoli je budete potřebovat.

Jaká je v tomto ohledu standardní sazba práce pro mechaniky?

Průměrný hodinově hodnotit je 80 až 100 $ za hodinu. Jde průměrný hodinově hodnotit pro mechanik pohybuje od 80 do 100 dolarů za hodinu.

Lze se také zeptat, kolik Ford účtuje za práci? Fordův proud průměrné náklady práce 57 $ za hodinu a GM průměrný 55 dolarů za hodinu, podle studie práce analytici Kristin Dziczek z Centra automobilového výzkumu a Arthur Schwartz, soukromý konzultant.

Proč je tedy mechanická práce tak drahá?

Pokud opravit je drahý , je to proto, že vaše auto pojištění nebylo ochotno pokrýt celou částku opravit tak za správné musíme zákazníkovi účtovat příplatek opravit . Důvodem je to, že mnoho opravářů karoserií nedostává hodinovou mzdu, ale pracuje na provizi.

Jaká je průměrná míra práce v karosárně?

2018 průměrná tělesná práce pro Houston Market je 50,01 USD, což je 3procentní nárůst oproti roku 2016. Rám sazby práce zůstala stejná na 66,44 dolaru. Malovat sazby práce vzrostl o 4 procenta na an průměrný 50,23 $ za hodinu.

Doporučuje: